1 Temmuz 2011 Cuma

"Kıymetlimiss" Zokora Makara

Futbolcu bankası Transfermarkt.de Türk takımlarındaki oyuncuların değerlerini güncellemiş. Kesin kabul edilemeyecek olsa da, en geniş çaplı ve referans olarak kabul edilebilecek bir veri tabanına sahip olan siteye göre Trabzonspor’un en kıymetlisi 10 Milyon Euro ile Didier Zokora.



Zokora Makara’nın arkasından 7.5 milyon Euro ile Gustavo Colman geliyor. Hani şu neredeyse elimizden kaçıracak olduğumuz… Üçüncü sırada ise geçen sezonun flaş ismi Burak Yılmaz var 7 milyon Euro ile. Bu arada Burak’ın da 2 Milyon Euro’ya Trabzonspor’la iki yıllığına daha anlaştığını söylüyor Lig TV. Durun! Bu başka bir konuydu…
 
Onur Kıvrak ve Serkan Balcı’ya 5 milyon Euro fiyat biçilmiş. Serkan’ınki biraz şişirilmiş gibi gelmedi değil yalnız. Giray Kaçar’a da 4.5 milyon Euro layık görülmüş. 

Yeni transfer Adrian için 3 milyon Euro fiyat biçilmiş. Malumunuz biz tam 5.250.000 Euro ödedik bonservisine. Takımın en ucuzu genç oyuncu Zeki Ayvaz (50 bin Euro). Bir diğer yeni transfer Eren de en düşük bedelliler arasında: 200 bin Euro. 

Bu arada Halil Altıntop için de 1,5 milyon Euro uygun görülmüş.

Galatasaray'a giden Selçuk İnan için 8.5 milyon Euro diyen siteye göre Egemen de 8 milyon Euro değerinde. Ligin en kıymetlisi olarak ise 15,5 milyon Euro ile Arda Turan gösterilmiş. Arkasından da yarım milyon euroluk farkla Quaresma geliyor.

Neyse bu magazinel rakamları tek tek yazamıyoruz. Trabzonspor için buyrun buraya bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder